Darivali plastične stolice za tribine

05. aprila 2012. 058.ba

Balon dvorana u Novom Goraždu

I Goraždanska firma „Bekto Precisa“ pomaže uređenje Sportskog centra u Novom Goraždu

DARIVALI PLASTIČNE STOLICE ZA TRIBINE

NOVO GORAŽDE – Firma „Bekto Precisa“ iz Goražda, čiji je vlasnik poznati biznismen Redžo Bekto, darivala je opštini Novo Goražde 280 plastičnih stolica za tribine novoizgrađene balon dvorane u ovoj opštini. Vrijednost isporučenih stolica je 8.000 maraka.

Balon dvorana u Novom Goraždu

Ovo nije prvi put da firma „Bekto Precisa“ pomaže opštinu Novo Goražde. Tako je u Fond za otklanjanje posljedica velikih poplava u decembru 2010. godine opštini Novo Goražde uplatila 10.000 maraka, a nakon toga pod povoljnim uslovima obezbjedila i specijalne svjetiljke Led rasvjete, koja će uskoro biti postavljena u centru ove opštine.

Inače, uskoro predstoji nastavak radovima oko balon dvorane i na spoljnim sportskim terenima.

Kako ističu u opštini Novo Goražde uskoro slijedi postavljanje asfaltne podloge u ovom sportskom centru, te montiranje sportskih sprava i rasvjetnih tijela u dvorani, koja osim za nastavu fizičkog vaspitanja đacima Osnovne škole „Vuk Karadžić“, služi i za organizovanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,