Donacija biblioteci osnovne škole na Tjentištu

20. aprila 2012. 058.ba

Zavod za udžbenike

FOČA – JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a.d., Istočno Sarajevo, povodom Svjetskog dana knjige uručiće donaciju biblioteci područne škole “Veselin Masleša“ u Popovom Mostu na Tjentištu.

Ova područna škola se nekada zvala OŠ „Sava Kovačević“. Nalazi se na magistralnom putu Foča-Trebinje. Udaljena je od Foče 23 kilometra i smještena na lokalitetu Nacionalnog parka „Sutjeska“. Septembra 1994. godine ušla je u sastav OŠ „Veselin Masleša“. Prije ratnih dešavanja, škola je brojala preko 800 učenika.

Danas, školu pohađa 19 učenika svrstanih u četiri kombinovana odjeljenja. Inače, ova škola je multietnička, gdje učenici Srbi i Bošnjaci zajedno prate nastavu.

U ime Zavoda donaciju, u vidu školske lektire i knjiga za osnovnu školu, uručiće v.d. direktora Zavoda dr Slaviša Kovačević u ponedjeljak, 23. aprila u 13 časova, u prostorijama škole u Popovom Mostu.

POSJETA SAMOHRANOJ MAJCI SA TROJE DJECE

Povodom Svjetskog dana knjige Zavod za udžbenike, pored brojnih aktivnosti, odlučio je da troje mališana iz opštine Foča obraduje prigodnim poklonima iz svog proizvodno-prodajnog asortimana, kako bi im bar na kratko uljepšali djetinstvo.

U ponedjeljak, 23. Aprila, v.d. direktora Zavoda dr Slaviša Kovačević posjetiće porodicu Branke Govedarice – samohrane majke troje djece i uručiti poklone na adresi, u ulici Herceg Stjepana bb – Brod na Drini u 10,30 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,