Medalje za najmlađe

Sreten Mitrović - 12. aprila 2012. 058.ba

medalje
ROGATICA – Uz učešće preko 170 takmičara iz 17 atletskih klubova prošlog vikenda na terenima olimpijskog stadiona „Koševo“ u Federalnom Sarajevu održano je Pionirsko i Cicibansko atletsko prvenstvo BiH.

– Boje atletskog kluba opštine branilo je 11 članova. Kući su se vratili sa 5 medalja, od čega tri srebrene i dvije bronzane, priča trener Skakačke sekcije Dejan Mićević.

– Srebrene medalje, dodao je on, donijeli su skakačica u vis, mlađa pionirka Ivana Gogić sa preskočenih 130 centimetara, čime je popravila vlastiti rekord (126), i bacači kugle mlađi pioniri Marko Nešković i ciciban Ilija Đurić.

Bronzom su se okitili cicibani Petar Delić Tijana Petrović koji su se takmičili u disciplini bacanje kugle.

Iako nisu donijeli medalje, zapažen uspjeh u trkama na 60, odnosno 80 metara sa preponama ostvarili su Željana Nešković i Mario Marjanović.

Zanimljivo je da je naš Atletski klub na ovom prvenstvu imao i najmlađe učesnike – izuzetno talentovanu petogodišnju Mariju Gračanin i šestgodišnju Sanju Petrović, koje su u konkurenciji cicibanki trčale na 60 metara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,