Rogatički drugoligaš zabilježio značajnu pobjedu protiv Jedinstva iz Brodca

30.04.2012.

FK Mladost

Trijumf za miran san

ROGATICA – Fudbaleri rogatičke Mladosti nastavljaju sa dobrim partijama u proljećnoj polusezoni. Pred rogatičanima je poklekla i kvalitetna ekipa Jedinstva iz Brodca. Ovim trijumfom domaći igrači su i definitivno napustili opasnu zonu i usidrili se u sredini tabele.

Utakmica je protekla u obostrano otvorenoj igri pa su i domaći i gostujući igrači stvorili po nekoliko izglednih prilika u prvom dijelu utakmice ali su se dobrim intervencijama istakli domaći golman Ljubinac i gostujući čuvar mreže Stokić.

Na početku drugog poluvremena gostujući igrači Stakić u 58. i Gašević 61. minutu su imali odlične šanse da dovedu svoj tim do vođstva a sa druge strane u dva navrata je stopostotne prilike propustio rezervista Obradović u 74. i 79. minutu.

I kada se očekivalo da će ovaj susret završiti najnepopularnijim rezultatom domaći tim je u 86. minutu stigao do vođstva nakon kornera pred golom gostiju se nabolje snašao Spajić i sa 16 metara pogodio lijevi ugao gola ekipe iz Brodca.

Tri minuta kasnije Obradović je napravio solo prodor po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor Jedinstva i iskosa sa desetak metara po drugi put zatresao mrežu nemoćnog Stokića.

Mladost (R) – Jedinstvo (BD) 2:0

Strijelci: 1:0 Spajić u 86. minutu; 2:0 Obradović u 89. minutu.
Stadion: Mladosti
Gledalaca 200.
Sudija: Srđan Dočlo (Istočno Sarajevo)
Žuti kartoni: Nikolić, Rajak, Despotović, Tođović (Mladost); Gračanin, Krstić (Jedinstvo)

Mladost (R): Ljubinac, Nikolić (od 46. Ćaćić), Rajak, Đerić, Despotović (od 60. Sokolović), Balčaković, Tošović, Kulašević (od 65. Obradović), Ceović, Zimonić, Spajić. Trener: Dragan Jovanović.

Jedinstvo (BD): Stokić, Gračanin (od 60. Puhalac), Krsmanović, Manojlović, Spasojević, Jelisić, Stakić, Mijatović, Ristić, Gašević, Krstić. Trener: Tomislav Timić.