Vaskršnje čestitke

12.04.2012.

Tomislav Popović

VIŠEGRAD – Vaskršnje čestitke načelnika opštine Višegrad Tomislava Popovića i predsjednika SO Višegrad Bilala Memiševića

U ime Administrativne službe Opštine Višegrad i u svoje ime najiskrenije čestitke građanima Višegrada, pravoslavne vjeroispovjesti, uz nastupajući najveći hrišćanski praznik – Vaskrs, uputio je načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović.

-Želim vam mirne, srećne i radošću ispunjene Vaskršnje dane obdarene svakim dobrom, blagostanjem, ličnom i porodičnom srećom. Neka nas prasnik Hristovog vaskrsenja, simbol pobjede života nad smrću i dobra nad zlom, nadahne ljubavlju i tolerancijom prema bližnjima, željom da gradimo bolju budućnost i snagom da to i ostvarimo. Sve vas pozdravljam drevnim, a uvijek novim i neprolaznim pozdravom radosti – „HRISTOS VASKRSE“, kaže se u Popovićevoj čestitci.

***
Svim građanima Višegrada pravoslavne vjeroispovijesti najiskrenije čestitke, uz nastupajuće Vaskršnje praznike, uputio je predsjednik Skupštine opštine Višegrad Bilal Memišević.
-Želim vam da ih proslavite u miru, sreći, dobrom zdravlju i blagostanju i da radost Vaskrsa podijelite sa svojim ukućanima, prijateljima i komšijama, kaže se u Bilalovoj Vaskršnjoj čestitci.