Vaskršnje čestitke

Slavko Heleta - 12. aprila 2012. 058.ba

Tomislav Popović

VIŠEGRAD – Vaskršnje čestitke načelnika opštine Višegrad Tomislava Popovića i predsjednika SO Višegrad Bilala Memiševića

U ime Administrativne službe Opštine Višegrad i u svoje ime najiskrenije čestitke građanima Višegrada, pravoslavne vjeroispovjesti, uz nastupajući najveći hrišćanski praznik – Vaskrs, uputio je načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović.

-Želim vam mirne, srećne i radošću ispunjene Vaskršnje dane obdarene svakim dobrom, blagostanjem, ličnom i porodičnom srećom. Neka nas prasnik Hristovog vaskrsenja, simbol pobjede života nad smrću i dobra nad zlom, nadahne ljubavlju i tolerancijom prema bližnjima, željom da gradimo bolju budućnost i snagom da to i ostvarimo. Sve vas pozdravljam drevnim, a uvijek novim i neprolaznim pozdravom radosti – „HRISTOS VASKRSE“, kaže se u Popovićevoj čestitci.

***
Svim građanima Višegrada pravoslavne vjeroispovijesti najiskrenije čestitke, uz nastupajuće Vaskršnje praznike, uputio je predsjednik Skupštine opštine Višegrad Bilal Memišević.
-Želim vam da ih proslavite u miru, sreći, dobrom zdravlju i blagostanju i da radost Vaskrsa podijelite sa svojim ukućanima, prijateljima i komšijama, kaže se u Bilalovoj Vaskršnjoj čestitci.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,