Čak Noris odustao od Višegrada?!

29. маја 2012. 058.ba

Slavko Šijaković

VIŠEGRAD – Slavko Šijaković, nakon pokazanih umijeća i nevjerovatnih sposobnosti dobio je posao u Andrićgradu. Svoju snagu, ali i fizičku sposobnost uspio je pokazati i na poslovima koje svakodnevno obavlja.

Nakon objavljene priče o mladom Šijakoviću, on je zasjenio pažnju svojih sugrađana. Pričali su o njemu, prepričavali anegdote o njegovoj snazi, ali to Slavka nije promjenilo. Za sebe kaže da i dalje radi, vrijedno i marljivo kao i do sad, ali da posebnu zahvalnost duguje poslodavcu i da se trudi da svoj rad opravda. Trening je i dalje njegova velika ljubav, za koju uvijek ima vremena.

Mladi Višegrađanin priča za 058 da nije jedan od rijetkih pobornika razmišljanja da se čovjek kao i u svim drugim stvarima u životu rodi sa ljubavlju prema nečemu. Trening se sam po sebi ne može zavoljeti. On nije navika, prolazna boljka ili ljubav kratkog daha. Kao što neko u sebi nosi talenat, gen i viziju prema određenim stvarima u životu, tako se i Slavko rodio sa vježbom u krvi.

Trudim se da sve stižem kao i do sad, ustajem rano, radim, hranim se zdravo i jedem jako puno hrane kako bi skupio snage za rad koji me čeka. Nakon svih obaveza svoje slobodno vrijeme i dalje provodim u teretani, za nju se uvijek nađe vremena, priča Šijaković.

Čak Noris je zaobilazio Višegrad, jer ga je snaga i vještina višegradskog mladića često plašila. Sada, čuveni američki glumac i majstor borilačkih vještina, ne posjećuje Višegrad!

Više od 100 000 pregleda!

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: