Deblokiran put Foča – Šćepan polje

Glas Srpske - 22. маја 2012. 058.ba

Rafting

FOČA – Udruženje rafting klubova iz Foče, kao znak dobre volje, odlučilo je danas da deblokira saobraćajnicu Foča – Šćepan Polje, u očekivanju pozitivnog odgovora predsjednika Republike Srpske i ministarstava Srpske, prenose agencije.

Udruženje rafting klubova iz foče, koje je juče četiri časa blokiralo saobraćajnicu Foča – Šćepan Polje, odlučilo je da danas deblokira put, u znak dobre volje radi krsne slave hrama i opštine foča, ne odustajući od svojih zahtjeva.

– Od Vlade RS i nadležnih ministarstava tražimo izgradnju pristupnog, šumskog puta sa teritorije fočanske opštine, desnom obalom rijeke Tare, koji je uslov daljeg opstanka raftinga u našoj opštini. Pomoć smo zatražili i od predsjednika Republike Milorada Dodika i od njega očekujemo pozitivan odgovor, već u toku današnjeg dana – potvrdio je predsjednik Fočanskog Udruženja rafting klubova Miroslav Davidović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,