Drugo mjesto na mitingu u Baru

Sreten Mitrović - 08. маја 2012. 058.ba

tanja marković

ROGATICA – Sugrađanka i kćerka nekadašnjeg fudbalskog zanesenjaka Vlade Markovića, članica Skakačke sekcije Atletskog kluba „Rogatica“, Tanja Marković zabilježila je novi uspjeh u skoku u dalj. Na međunarodnom atletskom mitingu „Bar 2012“, koji je ovih dana održan, u konkurenciji 12 skakačica iz Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i BiH, Albanije i Makedonije osvojila je visoko drugo mjesto i srebrenu medalju skočivši 5 metara i 58 centimetara.

– Rezultat je to, kaže Markovićeva, dobrih priprema koje sam odradila posljednjih 15 dana uz asistenciju istaknutog atletskog stručnjaka Valerija iz Ukrajine i mog trenera Dejana Mićevića. Nadam se da je ovo početak ostvarenja mog životnog cilja da doskočim magičnih šest metara.

Sa mišljenjem Markovićeve slaže se i njen trener Mićević i većina drugih atletskih trenera koji su prisustvovali mitingu u Baru, među kojima je bio i veliki prijatelj rogatičkih skakača u dalj i vis Dragutin Topić.

Tanja Marković i njen trener Dejan Mićević za odlazak na miting u Bar, zahvaljuju se Opštini Rogatica i posebno AK „Glasinac“ sa Sokoca sa čijim članovma su boravili tokom priprema i samog mitinga.nternet strane koju preslovljavate

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,