Novi bodovi fudbalera mladosti

04.05.2012.

FK Mladost
ROGATICA – Mladost je proteklog vikenda zabilježio još jednu pobjedu. Na domaćem terenu savladano je Jedinstvo iz Brodca sa 2:0 (0:0). Golovima Stefana Spajića u 86 i Bojana Obradovića u 89 minutu.

Bila je ovo utakmica u kojoj su fudbaleri bili nadmoćnija ekipa, ali se jalovo igralo sve do pred sam kraj utakmice. Kada je maloborjna publika već počela napuštati gledalište smatrajući da će se utakmica završiti bez pobjednika, uslijedio je rezantan udarac sa oko 18 metara iskosa sa desne strane mladog Stefana Spajića i lopta se našla u lijevom uglu gola gostujućeg golmana. Veselju mladog Spajića i cijele ekipe nije bilo kraja, a nastavak igre donio je novu radost. Rezervista Bojan Obradović, koji je u 68 minutu zamijenio Nikolu Kulaševića, na skoro istovjetan način, ali sa lijeve strane igralište matirao je golmana gostiju Dikicu Stokića i zasluženo ovjerio nova tri boda svojoj ekipi sa kojim se učvrstila na osmom mjestu prvenstvene tabele sa 28 bodova koji obezbjeđuju sigurno ljeto u Drugoj ligi, što je i bio cilj na početku prvenstva.

Na ovoj utakmici Mladost je igrala u slijedećem sastavu: Dražen Ljubinac, Dejan Nikolić, koga je od 46 minuta zamijenio Nemanja Ćaćić, Zlatko Rajak, Radomir Đerić, Draženko Despotović, koga je od 62 minuta zamijenio Dejan Sokolović, Goran Balčaković, Nenad Tošović, Nikola Kulašević, koga je od 68 minuta zamijenio Bojan Obradović, Danko Cerović, Radoš Zimonjić i Stefan Spajić.

Bolji od ostalih bili su Ljubinac, Zlatko Rajak, Đerić, a igrač utakmice bio je Stefan Spajić.

Žute kartone dobili su Despotović, Nikolić, Tošović i Zlatko Rajak.