Osnovnim školama iz Foče, Trnova i Kalinovika danas uručena sportska oprema

Agencije - 25. маја 2012. 058.ba

priredba u skoli-Foča

FOČA – Zamjenik ambasadora Slovačke u BiH Monika Bielu danas je u Osnovnoj školi Veselin Masleša uručila sportsku opremu u vrijednosti od 4.990 evra.

Pored škole Veselin Masleša opremu je dobila i druga gradska škola “Sveti Sava”, te škole u Kalinoviku i Trnovu.

– Sve četiri škole dobile su istu opremu. Riječ je mrežama za odbojku i rukomet, loptama za odbojku i rukomet, čunjevima, strunjačema, vijačama.

Nama je svaka pomoć dobro došla – istakao je direktor Osnovne škole “Veselin Masleša” Radoje Miletić.

Zamjenica ambasadora Slovačke vjeruje da će ovakvih pomoći kako Foči tako i drugim dijelovima BiH biti i u narednom periodu.

– Mi kao Slovačka Republika preko Slovačke razvojne pomoći pomažemo i drugim ustanovama u Bosni i Hercegovini. Ovo nije prva i nadam se da nije zadnja donacija ovde u Foči. Nadamo se da ćemo imati još više projekata ovde. Već smo o tome razgovarali sa članovima našeg vojnog LOT tima u Foči. –rekla je zamjenica ambasadora.

Direktori osnovnih škola nadaju se da će i u budućnosti sarađivati sa LOT timom sa sjedištem u Foči kao i sa Slovačkom ambasadom.

– Znači mi dosta, mi smo mala sredina i svaki dar i svaki poklon nam je važan, pogotovo volim što je od Slovačke ambasade, od LOT tima sa kojim ja imam dobru saradnju i pogotovo radi toga što je Slovačka slična, našoj Republici Srpskoj. Hvala im još jednom.-izjavio je Mitar Sladoje direktor osnovne škole „Ljutica Bogdan “ iz Kalinovika.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,