Reprezentacija Makedonije umjesto Rabotničkog

31.05.2012.

Football Friends - Foča

FOČA – Foča je od sutra pa do nedelje domaćin mladim fudbalerima iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i BiH koji će se osmu godinu zaredom boriti za trofej prijateljstva.

Učesnici Osmog Fudbal frendsa su beogradska Crvena zvezda, novosadska Vojvodina, Dinamo iz Zagreba, Budućnost iz Podgorice, kadetska selekcija Makedonije, koja u u posljednjem trenutku zamijenila Rabotnički iz Skoplja, dvije sarajevske ekipe- Željezničar i Sarajevo, te domaća Sutjeska.

Trofej osvojen prošle godine brani Crvena zvezda koja je, uz Sutjesku, učestvovala na svih prethodnih sedam turnira. Budućnost i Željezničar već su se odomaćili u Foči, Sarajevo i Vojvodina nastupiće po drugi put na Fudbal frendsu, dok prvi put u naš grad dolazi zagrebački Dinamo. Kadeti ovog kluba, zamijeniće svoje vršnjake iz NK Zagreb koji su prethodne dvije godine bili učesnici ovog turnira.

Osmi Fudbal frends počinje u petak u 16 časova utakmicom Dinamo-Vojvodina. Od 17:30 igraju Sarajevo-Budućnost, u 19 časova je svečano otvaranje, a 15 minuta kasnije počinje susret Sutjeska-Makedonija. U posljednjem četvrtfinalnom meču, od 20:45 sastaju se Crvena zvezda-Željezničar.