Šest medalja Višegrađanima

20. маја 2012. 058.ba

karatisti drine

VIŠEGRAD – Na završnom karate Kupu Republike Srpske, koji je održan 20. maja u Gradskoj dvorani u Višegradu, karatisti „Drine“ iz Višegrada osvojili su šest medalja.

Zlatnu medalju osvojila je Danka Gavrilović, srebrnu Dejana Bogdanović i muška ekipa u borbama, a bronzane medalje osvojili su Nikola Poluga, Svjetlana Miličić i ženska ekipa u borbama.

Ovo takmičenje obilježilo je nesportsko ponašanje jednog broja takmičara, trenera i sudija.

Osvajači medalja sa ovog Kupa stekli su pravo nastupa za reprezentaciju Srpske, na svjetskom karate prvenstvu, koje se od 5. do 8. jula održava u Litvaniji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,