Sva demokratska društva teže slobodi medija

Agencije - 02. maja 2012. 058.ba

INFO – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da u Srpskoj postoje uslovi i sloboda za rad medija, te da svako savremeno i demokratsko društvo treba da teži vrijednostima koje predstavljaju slobodni mediji i sloboda izražavanja.

Čestitajući novinarima, udruženjima novinara i zaposlenima u sredstvima javnog informisanja u Srpskoj 3. maj – Međunarodni dan slobode medija, Dodik im je zaželio da i ubuduće profesionalno obavljaju svoj posao.

„Želim da i ubuduće profesionalno i odgovorno obavljate svoj posao, u čemu ćete imati podršku i pomoć organa i institucija Republike Srpske, kako bi zajedničkim radom, svako u svom domenu djelovanja, stvorili bolje i prosperitetnije društvo“, navedeno je u Dodikovoj čestitki.

Svjetski dan slobode medija obilježava se 3. maja radi podizanja svijesti o značaju slobode i nezavisnosti medija. Odluku o obilježavanju Svjetskog dana slobode medija donijela je Generalna skupština UN 1993. godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,