Uskoro table sa nazivima ulica

Sreten Mitrović - 28. maja 2012. 058.ba

tabla ulica u Rogatici

ROGATICA – Iako je Skupština opštine još krajem avgusta 2009. donijela odluku o određivanju naziva neimenovanih ulica i trgova u gradu i naseljima Živaljevina, Borač, Centar 2, Stara ciglana, Ptičijak, Plandište i Rudo, njena realizacija biće provedena tek u narednih dva mjeseca.

Table sa nazivima ulica, Zanatskog trga i brojeva kuća nakon javnog oglasa uradiće grafički studio „Sitotehna“ iz Rogatice. Radi se o 486 tabli ulica sa Zanatskim trgom i 1953 broja kuća. Table sa imenima ulica biće plave boje i radiće se u dvije veličine – većih 312 imaće format 500×300 milimetara i manjih 174 koje će biti uz brojeve kuća, veličine 200×60 milimetara, reče Zdenka Čarkić, referent za građevinarstvo u Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalnu oblast u Administrativnoj službi opštine.

Sve table sa brojevima kuća imaće veličinu 200×150 milimetara. Njihova i montaža tabli ulica je jedna u nizu pripremnih radnji za predstojeći popis stanovništva u BiH i umnogome će olakšati posao poštonošama i drugim dostavljačima raznih ličnih pošiljki, a za to će iz budžeta opštine biti izdvojeno 10.300 maraka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,