Za ljepši i uređeniji Višegrad

09. маја 2012. 058.ba

Mjesec čistoće

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrad organizuje 7. izbor najljepše uređenog dvorišta, izloga, terase ili balkona.

Cilj akcije je podsticaj za uređenje vlastitog prostora i doprinos ljepšem izgledu Višegrada, kao prepoznatljive i uređene turističke destinacije.
Turistička organizacija Višegrad poziva sve zainteresovane da se prijave ili da predlože one za koje smatraju da prednjače u uređenju svog dvorišta, izloga, terase ili balkona.

Izbor se sprovodi u sklopu akcije „Za ljepšu Srpsku“ i tradicionalne ekološke akcije „ Mjesec čistoće“, koju provodi opština Višegrad.

Prijave se primaju do 10. juna u prostorijama Turističke organizacije Višegrad ili na telefone 620 821 i 620 950, nakon čega će žiri obići sve prijavljene kandidate i odabrati najbolje, kojima će na prigodnoj svečanosti biti uručena priznanja i nagrade.

Medijski pokrovitelj akcije je Radio Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,