Budžet povećan nacrtom rebalansa

Agencije - 29. juna 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Skupština opštine Rogatica usvojila je danas Nacrt rebalansa opštinskog budžeta za ovu godinu u iznosu 6.100.000 KM, što je za 7,96 odsto više u odnosu na planirana sredstva.

U planiranim budžetskim sredstvima po rebalansu, izdaci su uravnoteženi sa prihodima.

Prihodi od poreza zastupljeni su sa 59,11 odsto, neporeski prihodi sa 29,51 odsto, tekuće pomoći sa 0,60 odsto, transferi između budžetskih jedinica 1,47 odsto, primici od nefinansijske imovine 0,82 odsto, primici od finansijske imovine 2,02 odsto i raspodjela suficita iz ranijeg perioda 6,47 odsto.

U okviru budžetskih izdataka rashodi za lična primanja zastupljeni su sa 32,64 odsto, troškovi materijala i usluga sa 21,84 odsto, subvencije sa 3,28 odsto, grantovi sa 13,55 odsto, doznake na ime socijalne pomoći sa 7,77 odsto.

Skupština opštine Rogatica prihvatila je i Izvještaj o radu Komisije za planiranje kapitalnih investicija od januara do juna ove godine, kao i izmjenu Odluke o obrazovanju stručne službe opštine.

Odbornici su donijeli i Odluku o imenovanju Komisije za provođenje postupka popune upražnjenog radnog mjesta samostalnog stručnog saradnika za poslove obrazovanja, kulture, sporta i poslove mladih u administrativnoj službi opštine od pet članova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,