Drugi Zbornik Andrićevom stazom

07. juna 2012. 058.ba

Ivo Andrić
VIŠEGRAD – Društvo bibliotekara Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem ljubitelja poezije „Staza“ Višegrad izdalo je zbornik tematskih pjesama pod nazivom „Andrićevom stazom“.

Zbornik sadrži 40 pjesama mladih autora pristiglih na konkurs Udruženja „Staza“, po izboru urednika Danke Đukanović, poznate višegradske pjesnikinje.

Ovaj, drugi po redu Zbornik, štampan je u tiražu od 300 primjeraka, a biće promovisa u sklopu programa 33. „Višegradske staze“, u subotu, 9. juna u velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 14 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,