Dvije medalje mlađih juniora

Sreten Mitrović - 09. juna 2012. 058.ba

Atletski klub „Rogatica“

ROGATICA – Na atletskom prvenstvu Republike Srpske za mlađe juniore, koje je ovih dana održano u Banja Luci, učestvovalo je i pet članova Skakačke sekcije Atletskog kluba „Rogatica“ koje je predvodio trener Dejan Mićević.

Vratili su se kući sa dvije medalje. Skakačice u vis, pionirke Biljana Rakić i Ivana Gogić, preskočile su visinu od 135 centimetara i ravnopravno podijelile treće mjesto i osvojile bronzane medalje.

– Zanimljivo je, priča trener Mićević, da je drugoplasirana takmičarka preskočila istu visinu, ali u manjem broju pokušaja. To govori da su naše takmičarke imale zapažen nastup pošto je učestvovao veći broj atletičarki iz drugih klubova.

– Ovo tim prije, dodaje Mićević, što je u disciplini 100 metara prepone Željana Nešković osvojila četvrto, a peto mjesto u bacanju kugle hicem od 10,23 metara osvojio Aleksa Pavlović i nagovjestio da se od njega uskoro mogu očekivati i bolji plasmani.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,