Premijera komedije za djecu „Trnoružica“ [VIDEO]

11. juna 2012. 058.ba

Komedija za djecu "Trnoružica"

VIŠEGRAD – U prepunoj velikoj sali višegradskog Doma kulture, u okviru 33. „Višegradske staze“, članovi Dramskog studija iz Višegrada 10. juna su premijerno izveli komediju za djecu „Trnoružica“, autora Sava Škobića, koji je i režirao ovaj komad.

Publika je istinski uživala u dijalozima mladih glumaca i aktivno učestvovala u njenoj realizaciji, aplauzima nagrađujući njihov nastup.

Predstavu je odlično odigrala jedna od najmlađih postava Dramskog studija višegradskog Doma kulture u kojoj dominiraju osnovci. Zanimljive likove u predstavi igrali su: Marko Tanović, Anđela Janković, Miljan Jaredić, Davor Tadić, Tijana Žuža, Kristina Lozo, Anđela Andrić, Jovana Nikitović, Nikolina Kalinić, Marijana Mašić, Teodora Kesić, Dejan Ikonić, Nikolina Planojević i Marina Glogovac.

Komedija za djecu "Trnoružica"

Kompozitor songova je Dragan Vuković, a scenograf Miroljub Babić.

Po riječima Sava Škobića sa ovom predstavom Dramski studio planira učešće na festivalu amaterskih pozorišta Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,