Premijera pozorišne predstave za djecu „Trnoružica“

06. juna 2012. 058.ba

Dom kulture

VIŠEGRAD – U okviru ovogodišnje književne manifestacije posvećene našem sugrađaninu i nobelovcu Ivi Andriću, „Višegradska staza“, u nedelju, 10. juna sa početkom u 17 časova, u Velikoj sali višegradskog Doma kulture će biti premijerno izvedena komedija za djecu „Trnoružica“.

Ovo je 16. put za redom kako je Dramski studio učesnik ove značajne manifestacije.

Kompozitor muzike u ovoj predstavi je Dragan Vuković, za scenografiju i efekte je zadužen Miroljub Babić, a napisao je i režirao čika Savo Škobić.

Igraju glumci najmlađeg ansambla:

Nikola Planojević, Teodora Kesić, Anđela Janković, Dejan Ikonić, Marijana Mašić, Nikolina Kalinić, Jovana Nikitović, Anđela Andrić, Kristina Lozo, Davor Tadić, Miljan Jaredić, Marko Tanović i Tijana Žuža.

Sa ovom predstavom naši mali glumci će konkurisati na Festivalu Dječijeg dramskog stvaralaštva u Mrkonjić Gradu i na Međunarodnom festivalu humora za djecu u Lazarevcu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,