Slijedi uplata 14.000 KM

Agencije - 20. juna 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je danas u Rogatici da ova lokalna zajednica može očekivati uplatu 14.000 KM, što je druga tranša od ukupno 28.000 KM, koliko je namijenjeno za tu nerazvijenu opštinu. Ona je poslije sastanka sa načelnikom opštine Rogatica Radomirom Jovičićem napomenula da ova loklana zajednica ima dobre prihode, te uspijeva izmiriti sve obaveze, uključujući i one prema budžetskim korisnicima.

Ministar uprave i lokalne samouprave novinarima je izjavila da je ovo jedna u nizu njenih redovnih radnih posjeta radi uvida u funkcionisanje lokalnih zajednica u Srpskoj, te istakla da treba da ode u još dvije opštine.

Rešićeva je sa Jovičićem razgovarala o razvoju opštine, boljem korištenju lokalnih resursa, te o popisu stanovništva i matičnim knjigama.

Jovičić je rekao novinarima da je razgovarano o problematici budžetskih korisnika, te da je ukazano na probleme teritorijalne vatrogasne jedinice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,