Sve uspješniji mladi ribari

11. juna 2012. 058.ba

USR „Mladica“ Novo Goražde
NOVO GORAŽDE – Otvoreno ribarsko prvenstvo USR „Mladica“ Novo Goražde.

U subotu, 9. juna na ribarskoj stazi „Pod adom“, u Novom Goraždu održano je deveto otvoreno prvenstvo u sportsokom ribolovu za sve kategorije, u organizaciji udruženja sportskih ribolovaca „Mladica“ Novo Goražde.

Na prvenstvu je učestvovalo 19 takmičara u tri kategorije. U konkurenciji takmičara do 14 godina, od 11 učesnika najuspješniji je bio Marko Čarapić, sa 2.380 poena. Među pet učesnika uzrasta od 14 do 18 godina pobjedio je Zoran Mićević sa upecanih 3.490 poena, a u konkurenciji seniora najuspješniji je bio Darko Petrović, sa 2.110 poena.

Po riječima tehničkog sekretara udruženja, Vlatka Radovića, svi pobjednici po kategorijama (prva tri mjesta) dobili su nagrade i diplome, a posebna nagrada dodijeljena je najmlađem takmičaru i jedinoj djevojčici, petogodišnjoj Mihaeli Kovačević.

Organizaciju ovog ribarskog takmičenja i druženja na Drini pomogli su GIP „Drina“, AD „Fabrika Žice“, STR „Đole“, kafe „Rin“, STR „Čađo“, SZR „Mesara Bratić“ i opština Novo Goražde.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,