Svečano otvaranje Akva parka „Ušće“ u Foči

Opština Foča - 29. juna 2012. 058.ba

 

Akva park u Foči

FOČA – U subotu 30.juna zakazano je svečano otvaranje Akva parka „Ušće“, nakon kojeg će u 21 čas početi koncert Aleksandre Radović.

Svečanosti  se nastavljaju i u nedelju 1. jula gdje će se, po prvi put, u istoriji odigrati vaterpolo utakmica u 11 časova između  Jadrana iz Herceg Novog i Plivačke vaterpolo akademije Sarajevo.

Program počinje sat ranije, u 10 časova, kajak-kanu vožnjom rijekom Drinom između dva gradska mosta, a završava se promocijom kulinarskih specijaliteta sa područja neše opštine Gastrofestom i koncertom lokalnih kulturno-umjetničkih društava „Foča“ i „Vila“.

Organizator svečanosti je Opština Foča.

Akva park je pušten u rad 21.juna u okviru koga se nalaze tri bazena: olimpijski, rekreativni i dječiji. Radno vrijeme radnim danima je od 10 do 20 časova, a vikendom od 9 do 20  časova. Od otvaranja do danas proda se dnevno između 900 i 1200 ulaznica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,