U toku je rekonstukcija prve faze puta Sase-Višegradska Banja

22. juna 2012. 058.ba

Rekonstukcija puta Sase-Višegradska Banja

VIŠEGRAD – Već petnaestak dana mehanizacija i radnici preduzeća „Romanijaputevi“ Sokolac rade na rekonstrukciji puta Sase-Višegradska Banja.

Trenutno se izvode zemljani radovi na značajnom proširenju putne trase, obzirom da će uz novu asfaltnu podlogu biti izgrađena i pješačka staza.
Prema ugovoru sa opštinom Višegrad u toku su radovi prve faze kompletne rekonstrzkcije ovog puta od koga se očekuje znatno bolje putno povezivanje ovog dijela višegradske opštine, što je jedan od glavnih preduslova za intenzivniji razvoj banjskog turizma.
Prvom fazom, koja se finansira namjenskim sredstvima iz budžeta opštine Višegrad, obuhvaćena je sanacija najvećih oštećenja, propusta i mostova, te proširenje i asfaltiranje oko polovine ovog putnog pravca, ukupne dužine od pet kilometara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,