Učestvuje 11 epika iz Rogatice i okoline

Sreten Mitrović - 26. juna 2012. 058.ba

Mladost

ROGATICA – U organizaciji FK Mladost a pod pokroviteljstvom opštine i Šumskog gazdinstva „Sjemeć“ prošlog ponedeljka, 25. juna, na igralištu Malih sportova u, u prisustvu većeg broja  sugrađana,  počeo je tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu „Rogatica 2012“.

Okupio je jedanaest ekipa od čega osam iz našeg grada, dvije iz Sokoca i jedna iz Pala, koje su svrstane u „A“ i „B“ grupe. U „A“ grupi igraće kafe „RiM“, kafe „Omerta“ Pale, SBS „Promet“ Sokolac, ŠG „Sjemeć“, DOO „Vizion“ i “Matriks“ iz našeg grada, dok će „B“ grupu sačinjavati ekipe kafe „Impuls“, Ekonomik Sokolac, „Lavovi“, SUR „Čare“ i „Devura-promet“ iz našeg grada.

Igraće svak sa svakim, a nagradni fond je 2500 maraka. Prvoplasiranom, uz diplomu i pehar organiozatora, pripašće 1500, drugoplasiranom 700 i trećem 300 maraka.

Na dan otvaranja turnira odigrane su i prve utakmice. Ekonomik je pobijedio „Devura-promet“ sa 7:2 (3:0), Omerta – Vizion sa 4:0 (2:0), „Lavovi“ su pobijedili SUR „Čare“ sa 3:2 (3:2), SBS „Promet“ – Šumsko gazdinstvo „Sjemeć“ sa 4:1 (1:1) i kafe „RiM“ –Matriks sa 8:1 (3:0).

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,