Čak osam fudbalera napustilo fočanskog prvoligaša

10.07.2012.

FK Sutjeska

Sutjeska desetkovana

FOČA – Skoro su dvije sedmice priprema iza fudbalera Sutjeske. Iako se radi po velikim vrućinama svi igrači koji su u trenažnom procesu maksimalno ozbiljno obavljaju zadatke. Trener Dragan Radović ima dosta personalnih problema od početka priprema.

Klub je napustilo čak osam fudbalera. Golman Darko Krunić će radi odlaska na fakultet preseliti u Banjaluku, Nikola Danilović je otišao u OFK Beograd, Rade Krunić u Kolubaru iz Lazarevca, Nikola Šarenac se definitivno izjasnio da se neće vraćati u Sutjesku, Neđo Šuka je u pregovorima sa novim prvoligašem Mladosti iz Velike Obarske a u potrazi za novim angažmanom su Dejan Drakul, Veselko Njeguš i Branimir Stevanović.

Što se tiče novih imena u klub su stigli Novo Papaz i Milan Radonja koji su u protekloj sezoni nastupali za teslićki Propleter a priključili smo i tri omladinca Milana Mojovića, Aleksandra Ibanovića i Nikolu Pljevaljčića. Svakako da tu nije kraj jer moramo angažovati još nekoliko fudbalera na određenim pozicijama. Zakazana su i dva kontrolna susreta 13. jula igramo protiv sarajevskog Željezničara a 21. će nam protivnik biti zenički Čelik. Nakon susreta sa dva premijerligaša biće mnogo jasnija slika sa kakvim igračkim kadrom raspolažemo pred novi šampionat – referisao je Kormilar Sutjeske Dragan Radović.

Slaviša Vukašinović