Druga nagrada za portu crkve u Donjoj Sopotnici

09. jula 2012. 058.ba

Crkva Svetog Georgija

NOVO GORAŽDE – Najkutak RS u izboru „Glasa Srpske“ i RTRS-a

Druga nagrada u tradicionalnoj akciji “Glasa Srpske” i Radio-televizije Republike Srpske “Izbor najkutka Republike Srpske” dodjeljena je za dvorište-portu crkve Svetog Georgija u Donjoj Sopotnici, u opštini Novo Goražde, i dvorište Jove Jeftića u Donjoj Bukovici kod Bijeljine.

Titula “Najkutak Republike Srpske” ove godine, po ocjeni stručnog žirija „Glasa Srpske“ i RTRS-a, pripala je Cvjetnom trgu u Trebinju i imanju porodice Čakarević u naselju Miljkovac u Doboju.

Treće mjesto pripalo je Riječnom ostrvu Brioni, koje se nalazi u okviru Kazneno-popravnog zavoda Privredne jedinice “Drina” Foča, te dvorište porodice Smilje i Stanoje Macanović u mjestu Mali Razboj u Srpcu.

Glasovima gledalaca titula za najbolji kutak u Srpskoj pripala je dvorištu Socijalno-gerijatrijskog centra Banjaluka, druga nagrada dodjeljena je za dvorište Nevenke i Mitra Novakovića iz Han Pijeska, a treća za dvorište Savke i Ljube Vasovića iz Pelagićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,