Konkurs za mlade fotografe i crtaće stripova

25. jula 2012. 058.ba

Konkurs za mlade fotografe i crtaće stripova

INFO – OIA (Omladinska informativna agencija) iz Sarajeva je otvorila odličan konkurs za mlade gdje mogu osvojiti sjajne nagrade: 3 x IPhone, 3 x IPad, 10 x Putna torba. Tema nije toliko privlačna mladima, tako da ne očekujemo mnogo prijava i velike su šanse da osvojite nagradu.

Više informacija je na ovom linku i u prilogu: www.mladi.info

Nagradni poziv orvoren od 10. jula od 10. avgusta 2012., za mlade između 15 i 25 godina. Potrebno je poslati amaterski video zapis (2-3 min.), fotografiju ili kratki strip na jednu od navedenih tema:

1) Posljedice nezakonitog ulaska u stranu zemlju

2) Trgovina ljudima u svrhu seksualne eksploatacije

3) Trgovina ljudima u svrhu radne eksploatacije

Radove sa imenom i prezimenom, datumom rođenja, gradom i kontakt telefonom poslati na email adresu: migracije@oiabih.info

GLASANJE

od 13. avgusta do 15. septembra 2012.

lajkujte najkreativnije radove na facebook fan stranici
www.facebook/www.mladi.info

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,