Muzičari zabavljaju goste Andrićgrada

12. jula 2012. 058.ba

Sky Lab u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Muzičke grupe iz Višegrada i susjednih gradova od sinoć zabavljaju goste Andrićgrada koji ove tople ljetne večeri provode uz piće na trgu ispred Gradske kuće i spomeninka Ivi Andriću.

Muzička grupa „Sky Lab“ je sinoć nastupila u 21.00 čas i kako prenose oduševljeni su ambijentom.

– Nastupali smo jer smatramo da će Andrićgrad biti mjesto umjetnosti i da će se ovde više muzika cijeniti nego što se inače u našim krajevima cijeni. Jako smo zadovoljni orgnazacijom – rekao je Petar Ćeho član grupe Sky Lab.

Večeras u 20.00 časova očekuje nas akustični nastup grupe „Jum-jum“ a posle njih možete uživati u unplugged svrici grupe „Lazy monday“.

U Andrićgradu će svake večeri, ukoliko vremenski uslovi dozvole, uživo svirati amateri kao i profesionalne muzičke grupe.

Od kako je na Vidovdan, 28. juna, ove godine otvoren trg i Gradska kafana „Goja“, Andrićgrad radnim danom od 18.00 do 22.00 časa posjeti više od 1.000 građana Višegrada i gostiju iz drugih gradova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,