Neimari i van kapija Andrićgrada

27. jula 2012. 058.ba

Gradski stadion

ANDRIĆGRAD – Preduzeće „Andrićgrad“ uređuje Gradski stadion u Višegradu.

Radnici Banjalučkog „Tamarisa“ počeli su sa postavljanjem nove trave na Gradski fudbalski stadion u Višegradu, a radnici iz firmi angažovanih na izgradnji „Andrićgrada“ izvode radove na rekonstrukciji tribina.

Gradski stadion

Investitor ovih radova, kojima će Gradski stadion u Višegradu zasijati punim sjajem, je preduzeće „Andrićgrad“ Emira Kusturice.
Kusturica je najavio da će poslovi na postavljanju nove trave biti završeni do ponedeljka.

Poslovi se odvijaju ubrzanom dinamikom, kako bi tribine, a posebno obnovljena trava bili spremni za prvi prvenstveni meč fudbalera Drine HE, u okviru drugog kola Prve lige Republike Srpske, u kome višegrađani 18. avgusta dočekuju ekipu Kozare iz Gradiške.

Gradski stadion

Višegradski fudbaleri će tako uskoro zaigrati na najsavremenijoj travnatoj podlozi, koja će se navodnjavati podzemnim sistemom cijevi iz bunara, koji će se sa vodom napajati iz Rzava.

Gradski stadion

Načelnik Višegrada Tomislav Popović je najavio da će rekonstruisani Gradski stadion biti svečano otvoren u septembru, revijalnom fudbalskom utakmicom između ekipa veterana beogradskog „Partizana“ i selekcije Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,