Pobjednik kafe „Impuls“

02.07.2012.

Ekipa kafe Implus

ROGATICA – Pobjednik tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu „Rogatica 2012“ , koji je održan u organizaciji FK Mladost i pod pokroviteljstvom Opštine i ŠG „Sjemeć“, je ekipa kafe bar „Impuls“ iz Rogatice, koja je u završnoj finalnojutakmici bila bolja od „Ekonomika“ iz Sokoca sa rezultatom 8:5. Treće mjesto pripalo je ekipi kafe bar „RiM“, opet predstavnik Rogatice, koja je u predigri finalne utakmice sa 5:2 pobjedila goste sa Pala koji su igrali za kafe bar „Omerta“.

Za najboljeg igrača i strelca turnira proglašen je Dušan Paprica iz ekipe „Omerta“ sa postignutih 11 golova.

Dušan Paprica

Na turniru koji je okupio 11 ekipa od čega osam iz Rogatice, dvije iz Sokoca i jednu sa Pala i trajao sedam uzastopnih dana, zbog visokih dnevnih temperatura, svih 33 utakmice odigrane su u večernjim i noćnim časovima. Postignuto je 217 golova uz veliko prisustvo ljubitelja malog fudbala u našem gradu i okolini. Tako je bilo i na finalnoj utakmici koja je igrana kad i finale Evropskog prvenstva u Kijevu. Pratilo ju je puno gledalište igrališta Malih sportova u centru grada.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu „Rogatica 2012“

AKTERI FINALA

Impuls Rogatica: Čedo Pušonja, Nenad Tošović (5), Milija Rajak (1), Mićo Rajak, Srđan Gvozdenac, Stefan Tadić (1), Darko Mitrović (1), Branislav Ristanović.

Ekonomik Sokolac: Vladimir Đerić, Darko Lučić (2), Bojan Pejić, Saša Đokić, Đoko Radić, Nenad Đerić (1), Nikola Jolović, Radoš Čolić, Ognjen Kreštalica (2).

Sve utakmice na turniru sudile su sudije iz Rogatice Mladen Simsija i Dragoslav Pljevaljčić.

Prvoplasiranom na turniru pripala je novčana nagrada od 1500, drugoplasiranom 700 i treće plasiranom 300 maraka, koje im je uručio Radovan Rosić, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti u Administrativnoj službi opštine.

U pauzi utakmice za treće mjesto i finalne utakmice odigran je revijaln turnir polaznika škola fudbala pri fudbalskim klubovima Mladost Rogatica, Drina HE Višegrad i Novog Glasinca iz Sokoca.