Pomen uz godišnjicu strijeljanja đenerala Mihailovića

16. jula 2012. 058.ba

Spomenik Draže Mihajlovića

VIŠEGRAD – Povodom godišnjice strijeljanja Draže Mihailovića Ravnogorski pokret otadžbine Srpske iz Višegrada 17. jula u Dobrunskoj rijeci, u kompleksu Draževina, organizuje Pomen, uz prigodan program, kaže se u informaciji proslijeđenoj medijima.

Prema protokolu, u 9 časova je polaganje cvijeća na Spomenik braniocima Srpske, na višegradskom Trgu palih boraca i bogosluženje u hramu Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci.

U 11 časova je Pomen poginulim pratiocima Dragoljuba Mihailovića, a u 12 časova, kod spomenika đeneralu, održaće se Pomen parastos.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,