Popločavanje javnih površina

Sreten Mitrović - 11. jula 2012. 058.ba

Popločavanje javnih površina

ROGATICA – Zahvaljujući budžetskim sredstvima opštine namijenjenih za rekonstrukciju i invasticiono održavanje, u toku su radovi na popločavanju betonskim pločama nekih javnih površina.

Kako reče referent za urbanizam i građevinarstvo u Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Zdenka Čarkić, betonskim pločama različitih veličina u zeleno-sivoj i roze-sivoj boji biće popločan prostor ispred Spomen-kapele poginulim borcima posljednjeg odbrambeno-oslobodilačkog rata u površini od 120 kvadrata, pristupni put gradskom kupalištu na Sportsko-rekreacionom centru sa 300 kvadrata, prostor oko stare gimnazije sa oko 50 kvadrata i trotoar kod Srednje škole u površini od 320 kvadratnih metara.

– Najveći dio pripremnih radova za popločavanje ovih objekata, dodala je Čarkićeva, uradilo je AD „Romanijaputevi“ iz Sokoca, a betonske ploče obezbjedilo je i radove na njihovim postavljanju izvode radnici DOO za građevinarstvo i projektovanje „A-3“ iz Širokog Brijega.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,