Puštena u rad javna rasvjeta u naselju Gornje Šeganje

Opština Višegrad - 19. jula 2012. 058.ba

 

Rasvjeta u naselju Gornje ŠeganjeVIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović sinoć je pustio u rad javnu rasvjetu u naselju Gornje Šeganje, kojom su osvijetljene ulice na džini od 1650 metara. Za izgradnju rasvjete Opština Višegrad je izdvojila oko 40.000 KM, a izvođač radova je bio „Elmont“ iz Bijeljine.

– Izuzetno sam zadovoljan ovim projektom koji će upotpuniti izgled našeg grada. Stanovnicima ovog naselja smo omogućili da se u večernjim satima sigurnije i bezbjednije osjećaju, rekao je načelnik opštine.

On je dodao da je ovo naselje dobilo najsavremeniju rasvjetu sa natrijumovim sijalicama i automatskim režimom rada, kja je urađena po evropskim standardima.

Budimir Zečević se u ime stanovnika Gornjeg Šeganja zahvalio opštini Višegrad na brzoj realizaciji ovog projekta od velike važnosti za mještane, na koji se, kako je rekao, dugo čekalo.

Prije tri dana puštena je u rad i javna rasvjeta u naselju Dušče, čija je vrijednost 32.000 KM. I ovaj projekat se finansirao iz budžeta opštine Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,