Skokovi s višegradske ćuprije 2012.

02.07.2012.

Skokovi sa višegradske ćuprije

VIŠEGRAD – U subotu, 14. jula u Višegradu se održava VI međunarodna manifestacija „Skokovi s višegradske ćuprije” u organizaciji Turističke organizacije Višegrad.

Planirano je da na ovogodišnjem takmičenju učešće uzme tridesetak takmičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Organizator je i ove godine obezbijedio vrijedne nagrade za učesnike. Pobjednik takmičenja dobija 700 KM i pehar sa titulom najboljeg skakača u Višegradu za 2012. godinu, drugoplasirani takmičar dobija 500 KM a trećeplasirani 300 KM.

Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka. Pored generalnog sponzora, pokrovitelji su Opština Višegrad i HE na Drini Višegrad, a medijski pokrovitelj je Radio Višegrad.

Satnica manifestacije:

16.00 Otvaranje manifestacije
16.30 Prva serija skokova
17.00 Druga serija skokova
17.30 Revijalni skokovi
18.00 Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

Ove godine u Višegradu se po drugi put održava i manifestacija Višegradske moto staze, moto skup i gitarijada koja se održava od 13. do 15. jula u organizaciji Moto kluba „Power“ iz Višegrada.

U subotu 14. jula, nakon proglašenja pobjednika na takmičenju u skokovima, u Sportskom centru „Ušće“ u Višegradu počinje finalno veče gitarijade, a nakon 21 čas koncert će održati Gale, frontmen poznatog rok sastava Kerber iz Niša.