Sutjeska istopila Čelik

FK Sutjeska - 30. jula 2012. 058.ba

Sutjeska - Čelik

FOČA – Poslednja provjera zeničkog premijerligaša nije bila uspiješna. Prvoligaš iz Foče kao da se pretplatio na dobre rezultate sa članovima elite. Potsjećanja radi, pred start prethodne sezone deklasiran je Olimpic sa 5:0, prije dvadesatek dana i aktuelni šampion sa Grbavice se provukao u Foči, bilo je 1:1.

Konačno, prema prikazanoj „generalci“ Zeničana, Sutjeska je mnogo ozbiljnije ličila na premijerligaša nego Čelik. Ne samo da su ostvarili pobjedu nego su i definitivno pokazali da imaju kvlitet za veće domete.

Fočaci su pred start novog prvenstva istakli kandidaturu za tron i plasman u Premijer ligu. Kada se uzme u obzir da ispunjavaju sve uslove, počevši od predivnog stadiona i svih pratećih objekata, a uz dobre rezultate koje pružaju, naravno da to i zaslužuju.

Sutjeska – Čelik Zenica 1:0

Strijalac: 1:0 Mojević u 20 min.
Gradski stadion u Foči.
Gledalaca 800.
Sudija: S. Sekulović (Foča)

Sutjeska: Matović, Tasić, Novaković, Mitrović, R.Drakul, Petković, N.Drakul, Muminović, V.Radović, Papaz, Mojović, Igrali su još: Filipović, R.Radović, Tadić, Simić, Pljevaljčić, B.Radović, Ivanović, Radonja. Trener: Dragan Radović

Čelik: Nurković, Maletić, Horić, Kuduzović, Bajraktarević, Smirko, Mešanović, Jusić, Brković, Travančić, Barać, Igrali su još: Hinović, Huseinspahić, Lović, Mahmutović, Dedić, Božičić, Nestorović. Trener: Vlado Jagodić

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,