3. septembra počinje nova školska godina

31. avgusta 2012. 058.ba

Učenici

VIŠEGRAD – Nastava u novoj školskoj godini za osnovce i srednjoškolce piočinje u ponedeljak, 3. septembra.

Momir Radojičić, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Višegradu, najavio je da nastava za 9, 8, 5 i 4 razrede počinje u 8 časova, a za 7, 6, 3 i 2 u 10 časova.

-U 12 časova, uz školsku priredbu, počinje nastava i za učenike prvog razreda osnovne škole, rekao je Radojičić.

Po riječima Đorđa Mrševića, direktora Srednje škole „Ivo Andrić“ Višegrad nastava za učenike prvih razreda počinje u 8, a za ostale u 10 časova.

Ministarstvo prosvjete i kulture RS obezbjedilo je besplatne udžbenike za učenike prvih i drugih razreda osnovne škole, potvrdio je Momir Radojičić, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Višegradu.

On je dodao da je resorno Ministarstvo obezbjedilo besplatne udžbenike i za osnovce iz višečlanih porodica sa četvero i više djece.

Radojičić je najavio da će na priredbi za učenike prvih razreda, u ponedeljak, 1. septembra u 12 časova, načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović budućim osnovcima uručiti paketiće sa knjigama njihovog uzrasta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,