Bronza u jakoj konkurenciji

27. avgusta 2012. 058.ba

Vasilije Šipčić

VIŠEGRAD – Uspješan nastup mladog višegradskog džudiste Vacilija Šipčića na juniorskom prvenstvu Balkana u Rumuniji.

Mladi višegradski džudista Vasilije Šipčić, aktuelni juniorski prvak BiH, u kategoriji do 100 kilograma, osvojio je bronzanu medalju na juniorskom džudo prvenstvu Balkana, održanom u Rumuniji proteklog vikenda.

Šipčić je na putu do bronzane medalje, u izuzetno jakoj konkurenciji, pobijedio prvake Bugarske, Rumunije i Crne Gore. U ravnopravnoj borbi izgubio je od prvaka Turske, što ga je spriječilo da osvoji najsjajnije odličje.

Osvajanje bronzane medalje na Balkanskom šampionatu je vrijedan uspjeh mladog višegradskog džudiste, koji spada u red najperspektivnijih džudista BiH među juniorima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,