„Dani borovnice“

Agencije - 05. avgusta 2012. 058.ba

Borovnica

FOČA – U okviru turističko-promotivne manifestacije „Dani borovnice“ danas će biti organizovan izlet kod jezera Donje bare na Zelengori.

Učesnici će imati priliku da beru borvnice, bilje i ljekobilje, ali i da se druže uz trpezu iz kuhinje ovdašnjeg planinarskog društva.

Cilj maniFestacija „Dani borovnice“ jeste promocija prirodnog nasljeđa ovog kraja sa posebnim akcentom na ljepote Nacionalnog parka „Sutjeska“ i borovnicu koja raste na proplancima Zelengore, Volujka i Maglića.

U okviru mainfestacije juče je u Foči otvoren Sajam borovnice, na kome su proizvode, spremljene od borovnice i zdravog voća i pripremljene na tradicionalan način.

Turistička organizacija Foča „Dane borovnice“ organizuje uz podršku opštine, a manifestacija je propraćena i posjetama turističkih radnika iz bratskih opština i gradova.

Manifestacija će biti završena danas.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,