Erić i Ršumović u Rogatici

Opština Rogatica - 17. avgusta 2012. 058.ba

Ljubivoje Rsumović i Dobrica Erić u Rogatici

ROGATICA – Bardovi srpskog pjesništva Dobrica Erić i Ljubivoje Ršumović, koji će večeras 17. avgusta, drugu godinu zaredom, učestvovati na književnoj večeri povodom Krsne slave naše opštine , već su stigli u Rogaticu.

U pratnji domaćina Miluna-Miše Lubarde oni su došli i na Igralište malih sportova da posmatraju završni dio turnira u mini basketu i budu sudionici ostalih manifestacija koje su bile na programu za tu veče.

Nakon što ih je toplo pozdravilo prepuno gledalište, pridružio im se i načelnik opštine Radomir Jovičić, a samo što je sjeo, popularni Era prihvatio se svoje bilježnice vjerovatno s namjerom da sačini kroki za neku svoju pjesmu kojom bi pozdravio prisutne na turniru.

Nažalost svih, prijeko potrebna kiša koju kao da su oni donijeli, prekinula je sve manifestacije, ali je ostala fotografija koju smo slučajno snimili i uz veliko zadovoljstvo proslijeđujemo je i na stranice  sajta za „uspomenu i dugo sjećanje“.

Dobrica Erić i Ljubivoje Ršumović

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: