Fočaci potpuno spremni za novu sezonu

08.08.2012.

Dragan Radović - trener

FOČA – Već nekolko sezona Sutjeska se nalazi u vrhu prvoligaškog fudbala RS, i pred nastupajuću sezonu Fočake mnogi vide kao glavne favorite za osvajanje titule i plasman u Premijer ligu.

– Iskreno nismo opterećeni prvim mjestom ali svakako ako se prilika ukaže uradićemo sve da se domognemo elite. Sutjeska posjeduje sve uslove što nam omogućava kvalitetan rad pa nebi bilo nikakvo iznenađenje kada bi konačno postali i čanovi Premijer lige. Uglavnom odradili smo kvalitetne pripreme, bilo je dosta odlazaka ali doveli smo i adekvatna pojačanja, tako da raspolažemo sa kvalitetnim igračkim kadrom – ističe Dragan Radović trener Sutjeske.

U prvom kolu gost Fočaka je zvornička Drina, reklo bi se pravi protivnik za provjeru mogućnosti u novom šampionatu.

– Drina ima dobar sastav spojen od iskusnih i mladih igrača. Pratili smo ih kroz pripreme i znamo da nas ne očekuje lak zadatak, ipak mislim da je u ovom trenutku Sutjeska kvalitetniji tim. Želimo da na startu ostvarlimo pobjedu, istina nećemo nastupiti kompletni, nekoliko igrača na koje ozbiljno računam neće zbog kartona i povreda biti u stroju ali ipak bodovi će ostati na stadionu pokraj Ćehotine – zaključio je Radović.