„Intermezzo“ pobjednik turnira u basketu

17. avgusta 2012. 058.ba

Turnir u basketu - Rogatica

ROGATICA – U organizaciji Savjeta mladih Rogatica, te pod pokroviteljstvom Opštine Rogatica od 14. do 17. avgusta održan je Turnir u uličnom basketu 2012.

Na Turniru je nastupilo šesnaest ekipa i to po četiri iz Pala i Sokoca, jedna iz Višegrada, kao i 7 ekipa i grada domaćina.

U finalu, koje je zbog vremenskih prilika pomjereno sa četvrtka na petak pobijedila je ekipa caffe bar „Intermezzo“ iz Višegrada. Drugo mjesto osvojila je ekipa caffe bar „David“, Sokolac, a treće „Google“ iz Rogatice. Ovim timovima pripale su novčane nagrade.

Turnir u basketu - Rogatica 2012

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Stanimirović. Pobjednik u zakucavanju je Duško Marić, a najbolji u šutiranju „trojki“ bio je Milan Stanišić.

Ovaj turnir već tradicionalno okuplja mlade, ne samo iz Rogatice, već i iz okolnih gradova. Publika, broj prijavljenih ekipa, te kvalitet igre pokazali su da ovaj turnir zauzima značajno mjesto u sportskom životu regije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Sandro Limić

Rođen u Jajcu 1988. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Rogatici, a 2011. diplomirao na Filozofskom fakultetu na Palama i to na Studijskom programu za žurnalistiku. Član je Savjeta mladih Rogatica.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Sandro Limić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,