Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Agencije - 24. avgusta 2012. 058.ba

Put

INFO – Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske apeluje na vozače teretnih motornih vozila da zbog veoma visoke temperature izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana, od 11.00 do 17.00 časova, sopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na raskrsnici magistralnog puta M-17, regionalnog puta R-464 i NJegoševe ulice u Šamcu u toku je rekonstrukcija raskrsnice sa kružnim tokom, pa će u NJegoševoj ulici saobraćaj iz pravca Šamca tokom radova biti obustavljen.

Na regionalnom putu Teslić – Banja Vrućica – Pođezera, zbog rekonstrukcije mosta na rijeci Velika Usora, saobraćaj je potpuno obustavljen.

Zbog sanacionih radova, od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Vrtoče – Bosanski Petrovac.

Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom kolovoznom trakom zbog rekonstrukcije kolovoza na magistralnom putu Sarajevo – Trnovo – Foča.

U periodu od 18.15 do 18.45 časova, radi bezbjednog održavanja vjerske maniFestacije, izvršiće se privremena obustava saobraćaja na dijelu magistralnog puta Brod – Odžak.

Na magistralnom putu Rogolji – Mliništa, u toku je rekonstrukcija kolovoza, zbog čega su moguće povremene obustave saobraćaja u maksimalnom trajanju do 15 minuta.

Na regionalnom putu Ukrina – Gornji Vijak na mjestu klizišta saobraćaj se odvija jednom trakom.

Deminiranje se izvodi na regionalnom putu Krupac – Igman, u reonu sela Šerifići, od 7.00 do 15.00 časova.

Na magistralnom pitu foča – Čemerno – Gacko zabranjen je saobraćaj za vozila ukupne mase do 15 tona i vozila izvođača radova, zbog izvođenja radova na projektu „Trajna sanacija klizišta Čemerno“.

Zabranjen je saobraćaj za teretna vozila iznad 12 tona na putu Brod na Drini – Šćepan Polje.

Na regionalnom putu Karanovac – Kneževo, u mjestu Karanovac, zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona.

Zbog požara u Crnoj Gori potpuno je zatvoren granični prelaz Hum -Šćepan Polje, dok na ostalim graničnim prelazima u BiH za sada nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Deleuša, zbog izvođenja radova na crnogorskoj strani, potpuno je obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila, a za ostale kategorije saobraćaj se obustavlja svakodnevno od 8.00 do 10.00 i od 15.00 do 17.0 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,