Još jedan uspjeh muške izvorne pjevačke grupe „Sveti Đorđe“

06. avgusta 2012. 058.ba

Izvorna pjevačka grupa Sveti Đorđe

NAJBOLjI U ORAŠCU

NOVO GORAŽDE – Muška izvorna pjevačka grupa „Sveti Đorđe“ iz Novog Goražda osvojila je prvo mjesto na Šestoj manifestaciji „Koje kude, kad Srbijom prođeš“, koja je juče održana u Orašcu, potvrdio je vođa grupe Dragoljub Stojanović, inače poznati zdravičar.

Oni su bili najbolji u seniorskoj konkurenciji, u kojoj je nastupilo 30 renomiranih pjevačkih grupa iz Srbije i Republike Srpske.

Manifestacija u Orašcu je održana u Maričevića jarugi, mjestu kod Orašca, gdje je za vođu Prvog Srpskog ustanka izabran vožd Karađorđe Petrović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: