Milorad Lale novi predsjednik

Slaviša Vukašinović - 24. avgusta 2012. 058.ba

Milorad Lale

ROGATICA – Dugogodišnji fudbalski radnik Milorad Lale, delegat drugoligaša Famos iz Istočnog Sarajeva, novi je predsednik Fudbalskog saveza područja Sarajevsko-romanijskog, odlučeno je na izbornoj sjednici Skupštine Saveza koja je održana u Rogatici.

-Teško je nastaviti tamo gdje je Dragan Kulina, dosadašnji predsednik, stao jer dobro je poznato koliko je on doprinio savez i fudbalu uopšte. Ipak nadam se da ću u narednom mandatu opravdati poverenje i ovaj savez pokušati podići na još kvalitetniji nivo -rekao je Lale nakon imenovanja za novog predsednika.

Za potpredsednika Skupštine izabran je Boško Furtula, delegat FK Drina HE iz Višegrada. Kao i novi članovi radnih tijela Saveza i članovi u Skupštinu Fudbalskog saveza Republike Srpske, Radisav Zeković iz Rogatice, Miloš Đurković sa Sokoca, Goran Kosorić iz Pala, Momir Tošić iz Han-Pijeska i Slobodan Ujić iz Istočnog Sarajeva novi su članovi Izvršnog odbora FS područja Sarajevsko Romanijskog.

Skupština je predložila stalne i zamjenske članove u tijela Fudbalskog saveza Republike Srpske i NS/FS BiH.

Za predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske jednoglasno je podržana kandidatura Mila Kovačevića dosadašnjeg prvog čoveka fudbala RS.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,