Najbolji i najoriginalniji par grozdova

20. avgusta 2012. 058.ba

Maskenbal u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Izuzetno zanimanje višegradskih mališana za maskenbal u „Andrićgradu“

Za kratko vrijeme uprava „Andrićgrada“ priredila je dvije zanimljive manifestacije za višegradske mališane. Nakon nedavnog gostovanja beogradskog klovna Arse, ovaj put pažnju mališana, ali i njihovih porodica, privukao je dječiji maskenbal.

Preobučeni u raznorazne, maštovite maske brojnoj publici predstavilo se 70 mališana.

Maskenbal u Andrićgradu

Žiri organizatora imao je zadatak da u velikoj konkurenciji odabere tri najuspješnije maske. Po ocjenama prisutnih opravdali su očekivanja. Treće mjesto, sa likom Iva Andrića, dodjelili su Ivanu Čapari. Drugo mjesto su osvojili Sara Komlenović i Aleksa Savić, koji su imali izvanredne maske bake i dede.

Maskenbal u Andrićgradu

Najveći aplauz publike i prvu nagradu žirija osvojio je još jedan par – Lara Vasiljević i Petar Gračanin, koji su, uz pomoć svojih roditelja, originalim maskama prikazali dva grozda.

Maskenbal u Andrićgradu

Uslijedile su prigodne nagrade najuspješnijim uz obećanje voditelja programa, Jovane Borovčanin i organizatora maskenbala da za višegradske mališane pripremaju još nekoliko zanimljivih programa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,