Poetski resital u Andrićgradu

28. avgusta 2012. 058.ba

Andrićgrad

ANDRIĆGRAD – Učesnici 19. međunarodnog likovnog saborovanja „Višegrad-Dobrun 2012“ nastavljaju sa stvaranjem umjetničkih djela na više lokacija.

U srijedu, 29. avgusta će boraviti u Andrićgradu gdje će na Trgu Nikole Tesle u 19 časova održati poetski resital posvećen jubileju 120 godina od rođenja književnika i nobelovca Iva Andrića.

U okviru saborovanja, Gradska galerija Višegrad u utorak, 28. avgusta u 20 časova, u maloj sali višegradskog Doma kulture, organizuje predavanje na temu „Hilandar zauvek“, koga će održati Milutin Dedić, poznati slikar, istoričar umjetnosti i putopisac iz Beograda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,