Predstavnici Ferijalnog saveza RS u Višegradu

17. avgusta 2012. 058.ba

Ferijalni savez RS

VIŠEGRAD – Skupština Ferijalnog saveza Republike Srpske održaće radni sastanak 18.08.2012. godine u maloj sali višegradskog Doma kulture.

Predsjednik UO Ferijalnog saveza Dubravko Suvara najavio je dolazak 50 članova skupštine, a početak sastanka zakazan je za 16 časova. Predstavnici Ferijalnog saveza RS informisaće članove o ostalim aktivnostima i projektima koje planiraju realizovati u narednom periodu.

Pozdravni govor prisutnim upriličiće načelnik opštine Tomislav Popović.

Istog dana u 20 časova planiran je obilazak i večera u Staroj banji.

U nedelju, 19.08. članovi skuštine Ferijalnog saveza najavili su obilazak Andrićgrada, a potom i krstarenje brodom „Sonja“.

Savez je osnovan kao organizacija koja za osnovni cilj rada ima povećanje mobilnosti mladih kao i razvijanje omladinskog turizma u Republici Srpskoj.

www.ferijalnirs.org

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,