Prva faza rekonstrukcije ulice Stevana Sinđelića

21. avgusta 2012. 058.ba

Tomislav Popović i Mirko Pandurević

VIŠEGRAD – „Romanijaputevi“ realizuje šesti projekat u ovoj godini koga finansira opština Višegrad.

Načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović i direktor preduzeća „Romanijaputevi“ Sokolac, Mirko Pandurević potpisali su ugovor o izvođenju radova u okviru prve faze rekonstrukcije ulice Stevana Sinđelića.

Po riječima načelnika Popovića vrijednost radova na ovom projektu je 92.000 maraka i u cjelosti se finansiraju iz budžeta opštine Višegrad.

-Po završetku ovog projekta konačno će stanovnici naselja Glavica imati bezbjednu i kvalitetnu saobraćajnu vezu sa centrom grada, naglasio je Popović.

Mirko Pandurević je istakao da im je ovo šesti projekat koga u 2012. godini realizuju na području opštine Višegrad, sa kojom „Romanijaputevi“ imaju izuzetno korektnu saradnju.

-Zahvaljujući projektima u Višegradu ove godine smo uspjeli uposliti naše kompletne kapacitete, istakao je Pandurević.

Izvođač radova se obavezao da će planirane radove završiti za 50 radnih dana, od uvođenja u posao.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,