Radionica Savjeta mladih Višegrad

20.08.2012.

Doktor

VIŠEGRAD – Savjet mladih Višegrad u saradnji sa JU Narodnom bibliotekom “Ivo Andrić” Višegrad kao partnerom će, u subotu 25. avgusta 2012. godine u prostorijama Savjeta mladih Višegrad, organizovati radionicu na temu reproduktivnog i seksualnog zdravlja u skopu još jednog u nizu projekata koji se tiču ove oblasti zdravstva pod nazivom “Budi informisan – zaštiti se”.

Na radionici mogu učestvovati svi zainteresovani mladi iz Višegrada od 15 do 30 godina starosti, a prijave se vrše do 24. avgusta na mail smladih_vgd@yahoo.com ili lično u prostorijama Savjeta mladih Višegrad i Narodne biblioteke “Ivo Andrić” Višegrad od 11:00 do 12:00 časova, kada će dobiti sve detaljne informacije vezane za radionicu.

Projekat “Budi informisan – zaštiti se” će trajati do 05. septembra a pored radionice će 02. i 03. septembra biti organizovana ulična akcija na kojoj će biti dijeljeni letci i brošure kao i primjerci preventivne seksualne zaštite.

Ovaj projekat finansira organizacija “Kult” iz Sarajeva kroz projekat „Opštine naklonjene mladima” koji implementira u saradnji sa Omladinskim savjetom Republike Srpske, u kojem učestvuju predstavnici 13 opština iz BiH, među kojima su i predstavnici iz Višegrada (službenik za mlade, dva predstavnika Savjeta mladih Višegrad i jedan predstavnik Narodne biblioteke “Ivo Andrić” Višegrad).

Podsjećamo da je načelnik Opštine Višegrad, Tomislav Popović, potpisao sporazum o saradnji sa organizacijom „Kult”, Savjetom mladih Višegrad i Narodnom bibliotekom „Ivo Andrić” Višegrad kao i sporazum o učešću u projektu “Opštine naklonjene mladima”.